Het is bijna zover. Op vrijdag 20 juli starten wij namelijk met het NNF Summer Camp in Lekkerkerk. Vol trots kunnen wij dan ook het prachtige nieuws bekend maken rondom onze samenwerking met de Rabobank  in Krimpenerwaard. Zij zijn namelijk de hoofdsponsor van het voetbalkamp dat wij weliswaar in Lekkerkerk organiseren, maar waar kinderen vanuit geheel Krimpenerwaard aan meedoen. Vandaag willen wij jullie dan ook kennis laten maken met de Rabobank Krimpenerwaard.

De Rabobank is zeer verbonden met het Nederlandse verenigingsleven en ondersteunt het verenigingsleven niet alleen op financieel gebied en met de inzet van vrijwilligers, maar biedt ook intensieve begeleiding aan verenigingen, stichtingen en clubs om hun ambities in te vullen. Omdat de Rabobank bekent staat als een maatschappelijk betrokken bank, hebben wij hen benaderd. Dit heeft ertoe geleidt dat wij gaan samenwerken met de Rabobank  in Krimpenerwaard.

De Rabobank is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een internationale financiële dienstverlener die actief is op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. Daarnaast staan zij bekend als een bank die midden in de samenleving staat. De Rabobank zet daarom haar kennis, netwerk en financiën in om maatschappelijke problemen aan te pakken. Ook dragen zij graag bij aan de ontwikkeling van de samenleving. Dat doen zij onder andere met hun sponsoractiviteiten in de sport en culturele sector.

Wij zijn ontzettend blij, maar vooral ook trots, op de samenwerking met de Rabobank Krimpenerwaard. Om die reden zijn wij onlangs bij hen op bezoek geweest en hier maakten wij een verslag van. Via onderstaande video kunnen jullie dan ook kennis maken de Rabobank Krimpenerwaard en verder ontdekken waarom zij besloten om de samenwerking met ons aan te gaan. Wil jij persoonlijk kennismaken met e Rabobank Krimpenerwaard? Kom dan op zaterdag 21 juli een kijkje nemen bij NNF Summer Camp in Lekkerkerk. Zij zijn dan namelijk ook aanwezig. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie over de Rabobank Krimpenerwaard? Neem dan zeker een kijkje op hun website via onderstaande button.

Rabobank Krimpenerwaard