De tijd is aan het vliegen, want deze week is het alweer tijd voor het NNF Summer Camp in Lekkerkerk. Wij hebben nu al ontzettend veel zin om er een fantastisch voetbalfeest van te maken met alle kinderen. Dit voetbalevenement kunnen wij echter mede mogelijk maken dankzij de fantastische support van de bedrijven uit onze business club. Vandaag stellen we jullie graag voor aan één van deze partners, namelijk Mazars.

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit kennis op deze vakgebieden werken zij voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren. Mazars combineert diepgaande kennis van de regels van nu met passie voor de uitdagingen van de toekomst. Zo dragen zij bij aan het duurzame rendement van hun klanten én aan de maatschappij. Zij zijn dan ook innovatief in de ontwikkeling van hun dienstverlening én hebben gevoel voor de samenleving. Mazars heeft 12 vestigingen in Nederland, waar 57 partners en ruim 900 medewerkers werkzaam zijn.

Mazars geeft op verschillende manieren invulling aan hun corporate social responsibility. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat wij op Mazars én hun maatschappelijke betrokkenheid kunnen rekenen. Daarnaast tonen zij hun betrokkenheid op vele andere manieren, zoals onder andere via de Mazars Foundation, door te investeren in de ontwikkeling van hun mensen, het stimuleren van diversiteit en het beschermen van het milieu. Ben jij op zoek naar meer informatie over Mazars? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.

Mazars