Wat wij het allerleukst aan onze business club vinden? Dat zich hier allerlei verschillende soorten bedrijven in bevinden. Tegelijkertijd hebben zij allemaal gemeen dat zij onze voetbalevenementen ondersteunen. Mede dankzij deze fantastische support staan binnenkort de Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam voor de deur. In aanloop naar de Summer Camps blijven wij deze bedrijven dan ook in het zonnetje zetten. Vandaag is het de beurt aan één van Nederlands snelst groeiende sociale ondernemingen, namelijk GreenFox Social Return.

GreenFox Social Return gelooft erin dat iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft en vervult social return verplichtingen in voor derden. Dit doen zij door mensen, met een afstand tot de arbeidsmarkt, te detacheren én hun de kans te bieden om zich verder te ontwikkelen. Zij bieden hen een praktijkgerichte begeleiding, maar ook de kans om een studie op te pakken. Een baan bij GreenFox Social Return moet namelijk het begin van een mooie toekomst zijn. Het doel van GreenFox Social Return is dan ook om mensen kansen te bieden én op te leiden tot specialist.

Als sociale onderneming staat GreenFox Social Return bekend om hun maatschappelijke betrokkenheid. Wij zijn dan ook bijzonder blij, maar vooral ook trots, dat wij op hun ondersteuning kunnen rekenen. Als sociale onderneming is GreenFox Social Return de afgelopen jaren regelmatig in het nieuws geweest. Onderstaand hebben wij dan ook één van hun laatste videoverslagen toegevoegd waarin zij, samen met de staatssecretaris van sociale zaken en werkgelegenheid, op werkbezoek ging bij hun medewerkers. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie over GreenFox Social Return? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.

Greenfox Social Return