Wij hebben besloten om een aantal leuke winacties te organiseren. Dit gaan wij doen omdat wij voor onze Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam nog specifiek op zoek zijn naar jonge voetballiefhebbers in de leeftijdscategorieën 9 t/m 10 jaar én 11 t/m 12 jaar. Deze winacties organiseren wij via ons Facebook, Instagram én Twitter kanaal. Ben jij niet in het bezit van één van deze social media kanalen? Ook dan kan jij meedoen door mensen in jouw omgeving enthousiast te maken om zich in te schrijven. 

Deze winacties kunnen wij organiseren dankzij Sporthuis Pim Doesburg Hier zijn wij hen natuurlijk ontzettend dankbaar voor. Wij hopen met deze winacties dan ook zoveel mogelijk nieuwe mensen te bereiken. Ook hopen wij dat dit natuurlijk leidt tot nieuwe inschrijvingen voor de Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam. Nieuwsgierig naar hoe jij mee kunt doen? Lees dan snel verder.

Deel via Facebook en win!
Zojuist hebben wij een bericht over deze winactie gedeeld via onze Facebook pagina. Via Facebook willen wij namelijk zoveel mogelijk mensen bereiken met onze winactie. Wil jij ons hierbij helpen én hiermee kans maken op een Nike windbreaker én t-shirt van NNF Sports? Klik dan op onderstaande button én deel het bericht met jouw vrienden op Facebook. Onder iedereen die dit bericht deelt op Facebook verloten wij op uiterlijk maandag 09 juli een Nike windbreaker én t-shirt van NNF Sports. Vergeet niet de instellingen van je Facebook pagina op openbaar te zetten. Als wij namelijk niet kunnen zien dat jij het bericht hebt gedeeld, dan nemen wij je niet mee in de loting.

Deel via Facebook

Post via Instagram en win!
Zojuist hebben wij een foto over deze winactie gedeeld via onze Instagram pagina. Via Instagram willen wij namelijk zoveel mogelijk mensen bereiken met onze winactie. Wil jij ons hierbij helpen én hiermee kans maken op een Nike windbreaker én t-shirt van NNF Sports? Klik dan op onderstaande button om de foto te downloaden en deel deze foto vervolgens via jouw Instagram account met de tekst: “Schrijf je in voor de Summer Camps van @NNF_Sports in Lekkerkerk (20-22 juli) en/of Rotterdam (27-29 juli). Kijk voor meer informatie op www.nnfsports.nl”. Onder iedereen die de foto (en tekst) deelt op Instagram verloten wij op uiterlijk maandag 09 juli een Nike windbreaker én t-shirt van NNF Sports. Vergeet ook niet NNF Sports te taggen. Als wij namelijk niet kunnen zien dat jij het bericht hebt gedeeld, dan nemen wij je niet mee in de loting.

Post via Instagram

Retweet via Twitter en win!
Zojuist hebben wij een bericht over deze winactie gedeeld via onze Twitter pagina. Via Twitter willen wij namelijk zoveel mogelijk mensen bereiken met onze winactie. Wil jij ons hierbij helpen én hiermee kans maken op een Nike windbreaker én t-shirt van NNF Sports? Klik dan op onderstaande button én retweet het bericht met jouw Twitter account. Onder iedereen die dit bericht retweet op Twitter verloten wij op uiterlijk maandag 09 juli een Nike windbreaker én t-shirt van NNF Sports. Vergeet niet de instellingen van je Twitter account op openbaar te zetten. Als wij namelijk niet kunnen zien dat jij het bericht hebt gedeeld, dan nemen wij je niet mee in de loting.

Retweet via Twitter

Schrijf iemand in en win!
Als laatst kan jij ook mensen in jouw omgeving aanspreken en hiermee kans maken op een Nike windbreaker én t-shirt van NNF Sports? Ken jij dus nog iemand in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar die mee wil doen met het Summer Camps in Lekkerkerk en/of Rotterdam? Zorg dan ervoor dat hij of zij zich snel inschrijft via de website. Vergeet hierbij niet door te geven dat zij ons, via het opmerkingenveld, laten weten dat de inschrijving via jou is binnen gekomen. De eerste inschrijving die vanaf donderdag 05 juli 2018 op deze manier bij ons binnen komt, ontvangt van ons een Nike windbreaker én t-shirt van NNF Sports.

Inschrijven Summer Camps

Let op! In totaal verloten wij maximaal vier keer een Nike windbreaker en t-shirt. Daarnaast zijn zowel de windbreaker als het t-shirt alleen beschikbaar in de (kinder)maten L en XL. Ondanks dat wij iedereen stimuleren om mee te doen, zijn de prijzen uiteindelijk wel bestemd voor kinderen. Ben jij dus een volwassene en win jij één van de prijzen? Dan kan jij hier een jonge voetballiefhebber uit jouw omgeving gelukkig mee maken.