Een tijdje geleden stelden wij jullie al voor aan Nederlof Fish, één van de bedrijven dankzij wie wij de komende periode onze Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam kunnen organiseren. Zoals aangekondigd zijn wij onlangs ook bij hen op bezoek geweest en hier maakten wij een verslag van. Via deze video stellen wij jullie dan ook graag voor aan Nederlof Fish, een betrouwbare, servicegerichte leverancier van uitsluitend de beste kwaliteit vis, en zetten wij hen graag (opnieuw) in het zonnetje. 

Nederlof Fish is al 40 jaar een begrip in de internationale visindustrie en in deze tijd uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van verse vis in de wereld. Vanuit hun vestigingen in Nederland, Italïe en Kroatië én in samenwerking met hun partners in Griekenland, Spanje, Amerika, Canada, Kroatië, Noorwegen, Kenya, Uganda en Tanzania verzorgen zij dagelijks de verwerking, verpakking en distributie van alle soorten vis.

Om kwaliteit te leveren stelt Nederlof Fish de hoogste eisen aan zichzelf. Voor hen betekent dit dat zij beschikken over specialistische kennis, jarenlange ervaring én investeren in innovatieve vismethoden en conserveringstechnieken om kwaliteit te kunnen blijven leveren. Daarnaast geloven zij dat je moet kunnen vertrouwen op partners en relaties die dezelfde mentaliteit hebben. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de video waarin zij natuurlijk ook vertellen waarom zij de samenwerking met ons zijn aangegaan. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie over Nederlof Fish? Neem dan een kijkje op hun website.

Nederlof Fish

Heb jij daarnaast al gezien dat de Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam voor bijna 95% uitverkocht zijn? Dat betekent dat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn. Wil jij dus je zoon en/of dochter dus ook aanmelden voor een écht voetbalfeest met veel toernooivoetbal en voetbalcompetities? Schrijf hem of haar dan vandaag nog in via www.summercamplekkerkerk.nl voor het Summer Camp in Lekkerkerk óf www.summercamprotterdam.nl voor het Summer Camp in Rotterdam.

Evenementen NNF Sports