Nog maar een paar weken en dan staat ons volgende voetbalevenement alweer voor de deur, namelijk het NNF Summer Camp in Lekkerkerk. Dit voetbalevenement kunnen wij mogelijk maken mede dankzij de fantastische support van de bedrijven uit onze business club. Vandaag stellen we jullie graag voor aan één van onze meest sportieve bedrijven die al vanaf het begin van het seizoen is aangesloten bij onze business club, namelijk Delta Cycling Rotterdam.

Delta Cycling Rotterdam is dé wielerploeg van Rotterdam, maar tegelijkertijd ook veel meer dan alleen een wielerploeg. Deze sociale onderneming heeft namelijk van het groeien van het fietsen in het algemeen en de mobiliteit, vitaliteit en veiligheid van Rotterdam en Rotterdammers hun missie gemaakt. Zij geloven in de fiets als middel voor vooruitgang en dat samen bewegen tot bestendige groei leidt. Zij helpen dan ook burgers en bedrijven om in beweging te blijven én samen te groeien. Hiervoor zetten zij de fiets in als verbindende schakel.

Samen met Delta Cycling Rotterdam hopen wij de komende jaren óók te kunnen bijdragen aan een sportief Rotterdam om trots op te zijn. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat wij op hun support kunnen rekenen. Wij kijken er dan ook naar uit om samen met Delta Cycling Rotterdam de mouwen op te stropen en bij te kunnen dragen aan een betere samenleving, persoonlijke groei en maatschappelijke impact. Ben jij op zoek naar meer informatie over Delta Cycling Rotterdam? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.

Delta Cycling Rotterdam