De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest om zoveel mogelijk kinderen (én ouders) enthousiast te maken voor onze Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam. Gelukkig is al het harde werk niet voor niets geweest. Met nog twee weken te gaan zijn de Summer Camps beide al bijna helemaal vol. Dat betekent dat er nog maar een aantal plekken over zijn. Heb jij je dus nog niet ingeschreven voor de Summer Camps in Lekkerkerk en/of Rotterdam? Wacht dan geen moment langer, want beide kampen zijn voor bijna 95% uitverkocht. Meedoen aan de Summer Camps kost daarnaast slechts € 59,99.

Inschrijven Lekkerkerk

Programma Summer Camps
Tijdens de Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam spelen wij ontzettend veel toernooivoetbal. De kinderen worden elke dag in een ander team ingedeeld en samen met hun (nieuwe) teamgenoten strijden zij om de vele medailles en trofeeën die er op die dag te winnen zijn. Dit doen zij onder de enthousiaste begeleiding van onze coaches. Naast de prijzen die zij met het voetbaltoernooi kunnen winnen, zijn er ook meerdere leuke voetbalcompetities waarmee zij extra prijzen kunnen winnen. In totaal delen wij tijdens de Summer Camps dan ook meer dan 300 medailles en trofeeën uit.

Tijdens de Summer Camps kunnen  de kinderen zich dagelijks vanaf 08:45 uur melden. Zij ontvangen dan hun kleding en ontdekken dan in welk team zij ingedeeld zijn. Het programma start vervolgens dagelijks om 09:30 uur en de dag duurt elke dag tot circa 17:00 uur. Na afloop van een heerlijke voetbaldag worden de kinderen opgehaald door de ouders en/of verzorgers.

Een geheel verzorgde ervaring
Naast drie volle dagen gevuld met voetbalplezier krijgen de kinderen elke dag een geheel verzorgde lunch. Tijdens deze lunch organiseren wij tevens een dagelijkse voetbalquiz waarmee de kinderen ook nog eens kans maken op een leuke prijs. Daarnaast lassen wij gedurende de dag meerdere pauzemomenten in. Tijdens deze pauzes krijgen de kinderen (gezonde) snacks en drankjes aangeboden. Ook krijgen alle kinderen een volledig voetbaltenue (shirt, broekje, sokken) dat zij na afloop van het voetbalkamp ook nog eens mogen houden.

Een echt voetbalfeest
Het Summer Camp is een echt voetbalfeest waarbij de kinderen constant in het zonnetje worden gezet. Dit doen wij onder andere met onze onze fotoreportages en video-interviews. Ook sluiten wij elke dag af met een prijzenceremonie waarin alle dagwinnaars hun medaille en/of trofee ontvangen. Op de laatste dag krijgt de afsluitende ceremonie een bijzonder tintje en reiken wij een aantal prijzen uit voor bijzondere prestaties. Voor deze dag nodigen wij ook zoveel mogelijk ouders, verzorgers én partners uit zodat iedereen kan delen in de feestvreugde van onze Summer Camps.

Heb jij je nog niet ingeschreven voor de Summer Camps in Lekkerkerk en/of Rotterdam? Wacht dan geen moment langer, want beide kampen zijn voor bijna 95% uitverkocht. Er zijn nog maar een paar plekjes over. Zorg dus dat jij op tijd je plekje reserveert.

Inschrijven Rotterdam