Onlangs zijn wij op bezoek geweest bij de Emmery Groep. Via deze video stellen wij jullie dan ook graag (opnieuw) voor aan dit gastvrije familiebedrijf. Mede dankzij de Emmery Groep kunnen wij namelijk de Summer Camps mogelijk maken. Daarom hebben wij ons best gedaan om hen op een leuke manier in het zonnetje te zetten.

In de video ontdek jij waar de Emmery Groep zich mee bezig houdt en krijg jij dus een kijkje in het bedrijf. De Emmery Groep is de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een betrouwbare en gespecialiseerde organisatie met vijf bedrijfsonderdelen. Deze bedrijfsonderdelen hebben elk hun eigen specialisme, met glas als centraal uitgangspunt. Ook vertellen zij in de video waarom zij ons steunen. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de video. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie over de Emmery Groep? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.

De Emmery Groep

Heb jij daarnaast al gezien dat de Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam al bijna uitverkocht zijn? Dat betekent dat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn. Wil jij dus je zoon en/of dochter dus ook aanmelden voor een écht voetbalfeest met veel toernooivoetbal en voetbalcompetities? Schrijf hem of haar dan vandaag nog in via www.summercamplekkerkerk.nl voor het Summer Camp in Lekkerkerk óf www.summercamprotterdam.nl voor het Summer Camp in Rotterdam.

Evenementen NNF Sports