Ook dit jaar zijn wij op bezoek geweest bij Challenge Sports. Een bezoek aan deze trouwe partner kon namelijk niet uitblijven nadat zij ook in 2018 hadden besloten de naamdrager van zowel de NNF Cup als het Summer Camp in Rotterdam te willen zijn. Via deze video stellen wij jullie dan ook graag (opnieuw) voor aan Challenge Sports, een prachtige Rotterdamse organisatie die de afgelopen 25 jaar inmiddels duizenden Rotterdamse jongeren van een uitkering naar school en werk begeleidde.

Mede dankzij hun indrukwekkende track record was Challenge Sports het afgelopen jaar veel in het nieuws. In de video laten wij jullie dan ook graag kennis maken met deze mooie organisatie en wordt uiteraard ook aandacht besteedt aan waarom zij de samenwerking met ons zijn aangegaan. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de video. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie over de Challenge Sports? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.

Challenge Sports

Heb jij daarnaast al gezien dat de Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam al bijna uitverkocht zijn? Dat betekent dat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn. Wil jij dus je zoon en/of dochter dus ook aanmelden voor een écht voetbalfeest met veel toernooivoetbal en voetbalcompetities? Schrijf hem of haar dan vandaag nog in via www.summercamplekkerkerk.nl voor het Summer Camp in Lekkerkerk óf www.summercamprotterdam.nl voor het Summer Camp in Rotterdam.

Evenementen NNF Sports