Onlangs hebben wij Idora Horeca Services mogen verwelkomen bij onze business club. Dit horeca uitzendbureau is opgericht door de tweelingbroers Kaveh en Arash Idora. Het horecavak begon voor hen als bijbaan, maar hun aangeboren gevoel voor gastvrijheid zorgde ervoor dat zij al snel zagen hoe zij het verschil konden maken in de horeca uitzendbranche. Het ondernemen zit dan ook in hun DNA, want zij zijn veelvuldig bezig met het lanceren van nieuwe concepten én producten. Met veel plezier stellen we jullie dan ook graag voor Idora Horeca Services én hun allernieuwste product, namelijk Super Soda Ginger Beer.

Idora Horeca Services stelt zich te allen tijde ten doel om uw gasten de service te bieden waar zij zich prettig bij voelen. Daarnaast onderscheiden zij zich doordat zij zich voor de volle 100% betrokken voelen bij zowel hun opdrachtgevers als gasten. Zij zetten dan ook niet alleen hun personeel is, maar delen juist ook graag hun kennis en expertise op het gebied van horeca.

In 2016 besloot Arash Idora om, samen met twee vrienden, zijn passie voor ginger beer te vertalen naar een nieuw product, namelijk Super Soda Ginger Beer. Zij willen zoveel mogelijk mensen laten proeven hoe lekker écht lokaal ginger beer is. Zo waren zij ook aanwezig tijdens de NNF Challenge Sports Cup waar vele bezoekers dit ook hebben kunnen ervaren. Daarnaast hebben zij onlangs, om  hun eerste grote batch Super Soda Ginger Beer te kunnen produceren, een geslaagde crowfdunding afgerond. Dat betekent dat zij, samen met hun community, dit fantastische product kunnen gaan lanceren.

Ben jij op zoek naar meer informatie Idora Horeca Services? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button. Wil jij daarnaast meer ontdekken over Super Soda Ginger Beer? Bekijk dan het onderstaande (promotie)filmpje dat zij hebben ingezet voor hun inmiddels geslaagde crowfdunding campagne.

Idora Horeca Service