Momenteel zijn wij volop bezig met de voorbereidingen voor de aankomende Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam. Dat wij dit kunnen doen is zoals al meerdere malen aangegeven alleen maar mogelijk dankzij de fantastische support van de bedrijven uit onze business club. Wij gaan de komende weken dan ook heerlijk door met het voorstellen van deze mooie bedrijven. Vandaag stellen we jullie graag wederom voor aan één van onze nieuwste leden, namelijk Biolab Research & Solutions.

Biolab is een onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau gespecialiseerd in water- lucht- en asbestonderzoek en het beheren en verbeteren van het binnenmilieu bij bedrijven en instellingen. Het kenmerkende van Biolab is dat zij niet alleen onderzoek verrichten, maar ook passende oplossingen bieden. De term research & solutions is dan ook standaard aan Biolab verbonden. Zij zijn opgericht in 2004 en hedendaags zetten zij zich met een team van circa 25 medewerkers in voor hun klanten.

Biolab sponsort verschillende (maatschappelijke) organisaties. De voornaamste reden dat zij dit doen is omdat zij het belangrijk vinden om betrokken te blijven in de maatschappelijke boodschap die deze organisaties uitdragen. Wij zijn dan ook erg blij dat Biolab heeft besloten om de samenwerking met ons aan te gaan én hopen hen binnenkort te verwelkomen tijdens één van onze Summer Camps. Hier hopen wij dat zij aan den lijve het voetbalfeest kunnen ervaren dat wij met de kinderen gaan beleven. Ben jij in de tussentijd op zoek naar meer informatie over Biolab? Neem dan alvast een kijkje op hun website via onderstaande button.

Biolab