De afgelopen dagen is het aan de rustige kant geweest, maar dat wil zeker niet zeggen dat wij stil hebben gezeten. Zo richten wij ons na een geslaagde NNF Challenge Sports Cup momenteel volop op de aankomende Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam. Ook deze voetbalevenementen zijn mogelijk gemaakt dankzij de fantastische support van de bedrijven uit onze business club. Dat betekent dan ook dat wij lekker doorgaan met het voorstellen van deze bedrijven. Vandaag stellen we jullie voor aan één van onze nieuwste leden, namelijk Mansveld Totaal Vastgoedonderhoud.

Mansveld Totaal Vastgoedonderhoud heeft zich gespecialiseerd in het coaten van stalen gevelbekleding en dakbeplating van bedrijfspanden door middel van spuitapplicatie. Daarnaast zijn zij actief op het gebied van gevelschadeherstel en alle voorkomende constructie- en aluminiumschilderwerken. Met honderd jaren ervaring zijn zij dan ook dé specialist binnen dit vakgebied en een uiterst betrouwbare partner. Mansveld Totaal Vastgoedonderhoud staat daarnaast bekend om hun duurzame manier van werken en dit is altijd terug te zien in het resultaat. Zij zorgen voor een nieuwe en langdurige bescherming van uw bedrijfspand.

Wij zijn erg trots dat wij Mansveld Totaal Vastgoedonderhoud bij onze business club mogen verwelkomen en hopen dat dit het begin is van een mooie samenwerking. Daarnaast hopen wij ook hen binnenkort te mogen verwelkomen tijdens de Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie over Mansveld Totaal Vastgoedonderhoud? Dan heb je geluk, want zij hebben een erg interessante video opgenomen waarin zij je meer vertellen over hun mooie werkzaamheden. Ook kan je natuurlijk een kijkje nemen op de website van Mansveld Totaal Vastgoedonderhoud via onderstaande button.

Mansveld Totaal Vastgoedonderhoud