Afgelopen woensdag hebben wij de loting voor de NNF Challenge Sports Cup verricht. Zoals beloofd hierbij ook een (aangepast) videoverslag van de NNF Challenge Sports Cup. Heb jij de loting dus nog gezien of wil jij nog een keer kijken bij wie jij in de poule zit? Bekijk dan snel het videoverslag van de loting. Daarnaast hebben wij zojuist ook het wedstrijdschema toegevoegd op de website. Dit wedstrijdschema is in te zien via onderstaande button.

Wedstrijdschema

Heb jij al gezien dat wij deze zomer, naast NNF Challenge Sports Cup, ook twee leuke voetbalkampen organiseren. Zo organiseren wij van 27 t/m 29 juli de 2e editie van het Challenge Sports Summer Camp bij NOC Kralingen. Dit is een écht voetbalfeest met veel toernooivoetbal en voetbalcompetities voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Ook organiseren wij dit jaar een nieuwe editie van het Summer Camp bij v.v. Lekkerkerk en gaan wij er ook hier een fantastisch voetbalavontuur van maken. Op zoek naar meer informatie óf wil jij jouw zoon of dochter direct inschrijven? Neem dan een kijkje op onze evenementen pagina.

Evenementen NNF Sports