Onlangs zijn wij op bezoek geweest bij Vera Schuijn, marketing & communicatie manager bij de A. de Jong Groep. Via deze video stellen wij jullie dan ook graag (opnieuw) voor dit mooie familiebedrijf dat gespecialiseerd is in milieu- en energietechnologie. Omdat wij óók dit jaar weer op hun support kunnen rekenen, hebben wij ons best gedaan om hen zo goed mogelijk in het zonnetje te zetten.  

In de video ontdek jij waar de A. de Jong Groep zich mee bezig houdt en krijg jij dus een kijkje in het bedrijf. Ook ontdek je waarom de A. de Jong Groep ons steunt. Daarnaast wordt (kort) verteld dat zij op zoek zijn naar leuke medewerkers en/of stagiaires. Ben jij dus op zoek naar een leuke (of stage) in de techniek? Neem dan zeker even een kijkje op de website van de A. de Jong Groep via onderstaande button.

A. de Jong Groep

Heb jij daarnaast al gezien dat het morgen tijd is voor de 4e editie van de NNF Challenge Sports Cup bij CVV Zwervers. Ook dit jaar is het toernooi, dat zich jaarlijks laat kenmerken door een sterk deelnemersveld, uitverkocht. Wij hebben er dan ook ontzettend veel zin. Daarnaast organiseren wij van 27 t/m 29 juli de 2e editie van het Challenge Sports Summer Camp bij NOC Kralingen. Dit is een écht voetbalfeest met veel toernooivoetbal en voetbalcompetities voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Ook organiseren wij dit jaar een nieuwe editie van het Summer Camp bij v.v. Lekkerkerk en gaan wij er ook hier een fantastisch voetbalavontuur van maken. Ben jij op zoek naar meer informatie over onze voetbalevenementen óf wil jij jouw zoon of dochter inschrijven voor één van de Summer Camps? Neem dan een kijkje op onze evenementen pagina.

Evenementen NNF Sports