Onlangs zijn wij op bezoek geweest bij Manfred Vermunt, directeur van Rent a Butler en &CO. Via deze video stellen wij jullie dan ook graag (opnieuw) voor aan deze mooie bedrijven die, zoals onlangs omschreven, de krachten hebben gebundeld en daarmee totale personeelsoplossingen voor de horeca en hospitality branche bieden.

Rent A Butler is een horeca uitzendbureau voor studenten dat zich sinds 1999 volledig inzet voor een steeds groeiende groep ondernemers binnen en buiten de horeca. Daarnaast is &CO is gespecialiseerd in de totaalbeleving van partycateraars, eventbureaus en toeleveranciers. Ben jij nieuwsgierig naar ons bezoekje aan Rent a Butler en &CO? Bekijk dan de onderstaande video. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie over Rent a Butler en &CO? Dan kan je natuurlijk altijd een kijkje op hun websites nemen via één van de onderstaande buttons.

Rent a Butler
&CO

Heb jij al gezien dat wij een heerlijke voetbalzomer op de agenda hebben staan? Zo organiseren wij op 16 juni de 4e editie van de NNF Challenge Sports Cup bij CVV Zwervers. Ook dit jaar is het toernooi, dat zich jaarlijks laat kenmerken door een sterk deelnemersveld, uitverkocht. Daarnaast organiseren wij van 27 t/m 29 juli de 2e editie van het Challenge Sports Summer Camp bij NOC Kralingen. Dit is een écht voetbalfeest met veel toernooivoetbal en voetbalcompetities voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Ook organiseren wij dit jaar een nieuwe editie van het Summer Camp bij v.v. Lekkerkerk en gaan wij er ook hier een fantastisch voetbalavontuur van maken. Ben jij op zoek naar meer informatie over onze voetbalevenementen óf wil jij jouw zoon of dochter inschrijven voor één van de Summer Camps? Neem dan een kijkje op onze evenementen pagina.

Evenementen NNF Sports