Nog maar één week en dan is het tijd voor de NNF Challenge Sports Cup. Daarnaast zijn natuurlijk ook de voorbereidingen voor de Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam in volle gang. In de tussentijd blijven wij jullie met veel plezier voorstellen aan de leuke bedrijven die in onze business club zitten. Dankzij de support van deze bedrijven kunnen wij namelijk onze voetbalevenementen organiseren. Vandaag stellen we jullie voor aan één van onze nieuwste leden, namelijk De Autofinancier.

De Autofinancier is al jaren het vertrouwde adres voor alles wat met het financieren en verzekeren van auto’s te maken heeft. De Autofinancier maakt het verschil voor hun klanten omdat zij verstand van geld, maar ook een goed gevoel voor auto’s hebben. Daarnaast werken zij samen met honderden autobedrijven in Nederland en kennen zij alle kredietmaatschappijen en hun voorwaarden. De Autofinancier heeft dan ook de beschikking over een ervaren en specialistisch team dat iedere dag met gedrevenheid de beste producten en oplossingen zoekt voor hun klanten. Samen met de klanten gaan zij op zoek naar de oplossing die het beste bij hen past.

Wij zijn trots dat wij, met de samenwerking met De Autofinancier, wederom een fantastisch bedrijf aan onze business club hebben weten te binden. Wij hopen natuurlijk dat zij er aanstaande zaterdag bij zijn voor de 4e editie van de NNF Challenge Sports Cup en verwelkomen hen volgende maand natuurlijk ook erg graag bij de Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam. Ben jij op zoek naar meer informatie over De Autofinancier. Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie over dit mooie bedrijf.

De Autofinancier