Onlangs zijn wij op bezoek geweest bij Marina Vermaas, voorzitter van Stichting Ferenc. Via deze video willen wij jullie dan ook graag kennis laten maken met het verhaal van Stichting Ferenc. Met Stichting Ferenc willen zij namelijk zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. 

Op 1 april 2005 werd bij Ferenc Neuroblastoom kinderkanker geconstateerd met uitzaaiingen naar de botten en het beenmerg. Met een overlevingskans van 20% is zijn familie de strijd aangegaan. Echter na diverse behandelingen in Nederland en Duitsland is Ferenc op 11 september 2014 overleden. Hij werd net geen 14 jaar. Ferenc zat echter vol energie, positiviteit en had een enorme wilskracht. Daarom heeft zijn familie Stichting Ferenc opgericht en besloten om zich in te zetten voor een betere genezing van kinderkanker.

Wil jij Stichting Ferenc steunen? Dan kan dat op diverse manieren. Je kunt namelijk een bijdrage doen als donateur, maar kunt Stichting Ferenc ook steunen door een groot of klein initiatief te starten. Elke bijdrage is namelijk meer dan welkom. Op zoek naar meer informatie óf wil jij direct een donatie doen? Neem dan snel een kijkje op de website van Stichting Ferenc.

Website Stichting Ferenc

Heb jij al gezien dat wij een heerlijke voetbalzomer op de agenda hebben staan? Zo organiseren wij op 16 juni de 4e editie van de NNF Challenge Sports Cup bij CVV Zwervers. Ook dit jaar is het toernooi, dat zich jaarlijks laat kenmerken door een sterk deelnemersveld, uitverkocht. Daarnaast organiseren wij van 27 t/m 29 juli de 2e editie van het Challenge Sports Summer Camp bij NOC Kralingen. Dit is een écht voetbalfeest met veel toernooivoetbal en voetbalcompetities voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Ook organiseren wij dit jaar een nieuwe editie van het Summer Camp bij v.v. Lekkerkerk en gaan wij er ook hier een fantastisch voetbalavontuur van maken. Ben jij op zoek naar meer informatie over onze voetbalevenementen óf wil jij jouw zoon of dochter inschrijven voor één van de Summer Camps? Neem dan een kijkje op onze evenementen pagina.

Evenementen NNF Sports