De afgelopen tijd hebben we jullie al mogen voorstellen aan een flink aantal bedrijven die lid zijn van onze business club. Dankzij de fantastische support van deze bedrijven kunnen wij de aanstaande NNF Challenge Sports Cup, maar vooral ook de Summer Camps in Rotterdam en Lekkerkerk organiseren. Ook vandaag stellen we jullie dus met plezier voor aan één van onze nieuwste leden, namelijk East Total Logistics.

East Total Logistics is een wereldwijde expediteur die betrouwbare en innovatieve logistieke diensten en oplossingen biedt. Vanuit Rotterdam zorgen zij dat de zendingen van hun klanten aankomen waar deze moeten zijn en dit doen zij tegen concurrerende tarieven. Zij verzenden door de lucht, over de grond en over zee en dankzij hun wereldwijde netwerk kunnen zij van-deur-tot-deur oplossingen aanbieden. Daarnaast staat zij in dagelijks contact met partners in 177 landen voor het delen van vrachtinformatie. East Total Logistics begrijpt namelijk dat informatie over de lading nog belangrijker is dan de zending.

Met East Total Logistics zijn wij erin geslaagd om wederom een fantastisch mooi bedrijf aan ons te binden en met deze samenwerking zijn wij natuurlijk bijzonder blij. Omdat zij nieuw zijn bij onze business club, zijn wij ook erg benieuwd hoe zij hun aanwezigheid bij zowel de NNF Challenge Sports Cup als één van de Summer Camps zullen ervaren. Wij kijken er dan ook naar uit om hen hier binnenkort te verwelkomen. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie over East Total Logistics. Neem dan zeker een kijkje op hun website.

East Total Logistics