Onlangs zijn wij op bezoek geweest bij ARBO Rotterdam. Via deze video stellen wij jullie dan ook graag (opnieuw) voor aan dit betrokken bedrijf dat erom bekend staat midden in de samenleving te staan. Zo hebben zij een actief sponsorbeleid, zijn zij al jarenlang trouwe supporter en official sponsor van Sparta Rotterdam én ondersteunen zij vele andere initiatieven die passen bij hun organisatie en identiteiten Wij zijn dan ook bijzonder trots op dat ARBO Rotterdam onderdeel uitmaakt van onze business club.

Ben jij nieuwsgierig naar ons bezoekje aan ARBO Rotterdam. Bekijk dan de onderstaande video. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie over ARBO Rotterdam. Dan kan je natuurlijk altijd een kijkje op hun website nemen.

Bezoek de website

Heb jij daarnaast al gezien dat wij een heerlijke voetbalzomer op de agenda hebben staan? Zo organiseren wij op 16 juni de 4e editie van de NNF Challenge Sports Cup bij CVV Zwervers. Ook dit jaar is het toernooi, dat zich jaarlijks laat kenmerken door een sterk deelnemersveld, uitverkocht. Daarnaast organiseren wij van 27 t/m 29 juli de 2e editie van het Challenge Sports Summer Camp bij NOC Kralingen. Dit is een écht voetbalfeest met veel toernooivoetbal en voetbalcompetities voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Ook organiseren wij dit jaar een nieuwe editie van het Summer Camp bij v.v. Lekkerkerk en gaan wij er ook hier een fantastisch voetbalavontuur van maken. Ben jij op zoek naar meer informatie over onze voetbalevenementen óf wil jij jouw zoon of dochter inschrijven voor één van de Summer Camps? Neem dan een kijkje op onze evenementen pagina.

Evenementen NNF Sports