Nog maar twee weken en dan staat alweer ons eerste voetbalevenement, namelijk de NNF Challenge Sports Cup, voor de deur. In de tussentijd werken wij natuurlijk ook hard aan de Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam en hebben wij nu al zin om er een mooie voetbalzomer van te maken. Tot die tijd blijven wij jullie ook voorstellen aan de leuke bedrijven die in onze business club zitten. Dankzij de support van deze bedrijven kunnen wij namelijk onze voetbalevenementen organiseren. Vandaag is het de beurt één van onze nieuwste leden, namelijk Eticoll.

Eticoll is een dynamische onderneming die zich sinds de oprichting in 1989 heeft ontwikkeld tot één van de leidende producenten van etiketten op rol en vel. Zij beschikken over een modern machinepark met een state-of-the-art DTP en design studio. Daarnaast beschikken zij over een gemotiveerd team van vakbekwame medewerkers waardoor zij hun klanten kwalitatief hoogstaande producten kunnen garanderen.

Als bedrijf hecht Eticoll veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zijn zij bijvoorbeeld aan het begin van de jaren ’90, als één van de eerste etiketten producten in Europa, overgestapt van oplosmiddel houdende inkten naar inkten die voldoen aan de hoogste milieu standaard. Daarnaast participeren zij aan verschillende activiteiten voor het goede doel en zijn zij al sinds 1991 een trouwe sponsor van Excelsior Rotterdam. Onlangs hebben zij ook besloten om ook de samenwerking met NNF Sports aan te gaan en daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee. Binnenkort gaan wij dan ook samen met onze videograaf langs bij Eticoll voor een leuk verslag. Wil jij hier niet op wachten en ben je nu al op zoek naar meer informatie over Eticoll? Neem dan zeker even een kijkje op hun website.

Eticoll