Heb jij al gezien dat de gemeente Rotterdam op hun website aandacht heeft besteed aan het Challenge Sports Summer Camp dat wij van 27 t/m 29 juli organiseren bij NOC Kralingen? Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee en wij hopen dat het artikel tot vele nieuwe inschrijvingen voor het Challenge Sports Summer Camp in Rotterdam leidt.

Nadat wij vorig jaar een fantastische eerste editie van het Challenge Sports Summer Camp​ beleefden, is het van 27 t/m 29 juli tijd voor de 2e editie. Ook dit jaar gaan wij er een écht voetbalfeest van maken met veel toernooivoetbal en voetbalcompetities. In totaal delen wij namelijk 300 medailles en trofeeën uit aan de winnende teams en individuele dagwinnaars. Meedoen aan het Challenge Sports Summer Camp kost daarnaast, dankzij de fantastische support van onze business club, slechts € 59,99 voor de volledige drie voetbaldagen. Ook krijgen de kinderen elke dag een uitgebreide lunch én ontvang zij een volledig voetbaltenue die zij na afloop ook nog eens mogen houden.

Nieuwsgierig naar het artikel van de gemeente Rotterdam? Bekijk dan het volledige artikel via onderstaande button. Ben je daarnaast op zoek naar meer informatie over het  Challenge Sports Summer Camp bij NOC Kralingen? Kijk dan voor meer informatie op www.summercamprotterdam.nl óf bekijk het onderstaande sfeerverslag. Wij hopen dat wij jouw inschrijving snel tegemoet zien.

ARTIKEL GEMEENTE ROTTERDAM