Dankzij de fantastische support van de bedrijven uit onze business club kunnen wij elk jaar weer voetbalevenementen organiseren die mensen bij elkaar brengen. In deze business club zitten daarnaast een aantal bedrijven die ons al vanaf het begin ondersteunen. Vandaag stellen we jullie graag voor aan één van deze bedrijven, namelijk Gorre Soccer Management.

Gorre Soccer Management is opgericht door Greg en Dean Gorre. Nadat zij jarenlang zelf op niveau gevoetbald hadden, kregen zij met regelmaat vragen van spelers of zij wat voor hen konden betekenen. Voorheen stuurde zij deze spelers naar goede relaties. Echter besloten zij uiteindelijk om de begeleiding van deze spelers zelf op te pakken en is hiermee Gorre Soccer Management ontstaan. Zij staan erom bekend dat zij verder gaan dan de gemiddelde voetbalmakelaar. Zo adviseren zij hun spelers niet alleen op voetbalgebied, maar juist ook daarbuiten. Ook hechten zij veel waarde aan een open en eerlijke communicatie én investeren zij hoofdzakelijk in een lange termijn relatie met hun spelers.

Gorre Soccer Management is al vanaf het begin van NNF Sports verbonden aan onze business club en daarmee één van de eerste bedrijven die aansloot. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat zij er ook dit jaar weer bij zijn en kijken ernaar uit om hen te verwelkomen tijdens de NNF Challenge Sports Cup. Ben jij op zoek naar meer informatie over Gorre Soccer Management. Neem dan zeker eens een kijkje op hun website.

Gorre Soccer Management