Vol trots kunnen we vermelden dat de NNF Challenge Sports Cup sinds gisteren definitief is uitverkocht. Dat betekent dat 30 teams zich hebben ingeschreven en dat zij op zaterdag 16 juni gaan strijden om de felbegeerde NNF Challenge Sports Cup. Wij zijn nu al meer dan nieuwsgierig of het toernooi dit jaar een nieuwe winnaar kent óf dat FC Bolsward, Flex en Westside het eerste team wordt dat de NNF Challenge Sports Cup voor de 2e keer (op rij) weet te winnen.

Met de NNF Challenge Sports Cup streven wij elk jaar een sterk deelnemersveld na, maar proberen wij ook teams uit het hele land te werven. Dit lukt elk jaar steeds beter, want de teams komen dit jaar uit Amsterdam, Zeewolde, , Arnhem, Dordrecht, Purmerend, Beverwijk, Zoetermeer en Den Haag. Zoals elk jaar is ook de regio Rijnmond met teams uit Capelle a/d IJssel, Schiedam, Vlaardingen en natuurlijk Rotterdam goed vertegenwoordigd.

Nu alle namen bekend zijn, is het tijd voor de loting. Deze zal plaatsvinden op woensdag 06 juni om 19:00 uur. Zoals aangekondigd is de loting dit jaar voor het eerst live te volgen via onze Facebook pagina. Alle aanvoerders worden hier binnenkort persoonlijk van op de hoogte gebracht. Ook maken wij een kort verslag van de loting zodat deze terug te bekijken is via de website. Nadat de loting heeft plaatsgevonden wordt het toernooiprogramma opgesteld. Wij streven ernaar om uiterlijk vrijdag 08 juni het toernooiprogramma op te sturen naar alle teams én publiceren deze vervolgens ook op de website.

Volg ons op Facebook