Dankzij de fantastische support van de bedrijven uit onze business club kunnen wij elk jaar weer mooie voetbalevenementen die verbinden. Om die reden vinden wij het dan ook belangrijk om hen regelmatig in het zonnetje te zetten. Vandaag stellen wij jullie voor aan maar liefst twee bedrijven, namelijk &CO en Rent A Butler. Deze bedrijven hebben onlangs de krachten gebundeld en bieden totale personeelsoplossingen voor de horeca en hospitality branche.

Rent A Butler is een horeca uitzendbureau voor studenten dat zich sinds 1999 volledig inzet voor een steeds groeiende groep ondernemers binnen en buiten de horeca. Zij beschikken over een breed scala aan personeel en geven op deze manier de juiste invulling aan grote partijen, evenementen, maar bieden ook betrouwbare personeelsoplossingen tijdens ziekte en vakantie. Rent A Butler is van alle markten thuis en draagt met de benodigde kennis bij aan onvergetelijke evenementen. Rent A Butler is dan ook uw partner in gastvrijheid.

&CO is een projectmanagementbureau met een open visie, enthousiasme en kwaliteitsstreven. Zij geloven dat opdrachtgevers niet op zoek zijn naar een vluchtige samenwerking en kiezen daarom altijd voor een échte verbinding. &CO is gespecialiseerd in de totaalbeleving van partycateraars, eventbureaus en toeleveranciers. Met kelners en hostesses met passende kleding én looks. Met koks en worksmen, op de situatie én elkaar ingespeeld. Een complete combinatie voor ieder evenement.

Rent A Butler en &CO zijn onderdeel van de Flexcraft Group, een bedrijf waar wij vorig jaar al eens op bezoek zijn geweest. Heb jij dit interview gemist? Dan heb je geluk, want onderstaand kan je deze opnieuw bekijken. Ook zijn wij onlangs langs geweest bij Rent A Butler en &CO voor een interview. Wil jij hier niet op wachten? Dan kan jij alvast een kijkje nemen op de websites van Rent A Butler en &CO via de onderstaande buttons.

RENT A BUTLER
&CO