Heb jij al gezien dat het Voetbaljournaal, dé regionale voetbalkrant van Nederland, aandacht heeft besteedt aan het NNF Summer Camp dat wij van 20 t/m 22 juli organiseren bij v.v. Lekkerkerk? Het artikel is gepubliceerd in de Lek en Ijssel editie en is zowel huis-aan-huis als bij alle voetbalclubs in deze regio verspreidt. Wij hopen dan ook dat het artikel tot vele nieuwe inschrijvingen voor het NNF Summer Camp in Lekkerkerk leidt.

In het artikel kan je meer lezen over het NNF Summer Camp in Lekkerkerk, maar kijken wij ook vooruit naar alweer de 4e editie van de NNF Challenge Sports Cup. Ook dit jaar organiseren wij het toernooi bij CVV Zwervers en staat het gedachtegoed van plezier maken met én tegen jouw voetbalvrienden centraal. Eén van de redenen dat wij nu ook de Summer Camps, zowel in Lekkerkerk als in Rotterdam, organiseren is omdat wij dit gevoel ook aan de jeugd willen meegeven.

Nadat wij vorig jaar de eerste editie van kamp hebben georganiseerd in Rotterdam bij NOCKralingen, organiseren wij van 20 t/m 22 juli dus ook een Summer Camp bij v.v. Lekkerkerk. Net zoals vorig jaar spelen we veel toernooivoetbal, zijn er allerlei leuke voetbalcompetities en reiken wij bijna 300 medailles en trofeeën uit aan de winnende teams en individuele dagwinnaars. Deze kampen kunnen we daarnaast w aanbieden dankzij de support van onze fantastische business club.

Ben jij nieuwsgierig naar het artikel waarin aandacht wordt besteedt aan het NNF Summer Camp bij v.v. Lekkerkerk? Bekijk dan het volledige artikel via onderstaande button. Ben je daarnaast op zoek naar meer informatie over NNF Summer Camp bij v.v. Lekkerkerk? Kijk dan voor meer informatie op www.summercamplekkerkerk.nl en vergeet je natuurlijk niet in te schrijven voor dit fantastische voetbalavontuur.

ARTIKEL VOETBALJOURNAAL