De afgelopen tijd hebben wij ontdekt dat veel bedrijven onderschrijven dat voetbal verbindt. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee, want hierdoor kunnen wij op veel positieve reacties rekenen vanuit het bedrijfsleven. Deze bedrijven verzamelen wij in onze business club en dankzij deze business club kunnen wij mooie voetbalevenementen organiseren. Deze bedrijven zetten wij dan ook graag in het zonnetje. Vandaag is het de beurt aan één van onze nieuwste leden, namelijk FZB Nederland.

FZB Nederland is één van de eerste bedrijven in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in de wereld van fysieke zorgbegeleiding. Mede dankzij de toenemende agressie was er steeds meer vraag naar beveiliging in de zorg. Op basis van hun jarenlange ervaring in de zorg- én veiligheidssector heeft FZB Nederland een specifieke functie ontwikkeld, namelijk de Fysieke Zorg Begeleider. Deze Fysieke Zorg Begeleiders hebben expertise op het gebied van bescherming, veiligheid en fysieke ondersteuning voor verzorgers en verpleegkundigen in de zorg. Hedendaags maken zorginstellingen uit het gehele land onderdeel uit van hun klantenbestand.

FZB Nederland staat als een maatschappelijk betrokken bedrijf en sponsort diverse activiteiten onder vlag van ‘meedoen is winnen’. Dat is dan ook één van de belangrijkste redenen dat wij bijzonder blij zijn dat dit mooie bedrijf ook heeft besloten om aan te sluiten bij onze business club. Leuk om te weten is daarnaast dat FZB Nederland altijd op zoek is naar mensen die aan de slag willen als Fysieke Zorg Begeleider. Wil jij meer weten over dit beroep? Bekijk dan eens onderstaande video óf neem een kijkje op de website van FZB Nederland.

Bezoek de website