Ondanks dat wij het met veel plezier doen, hebben wij aan den lijve mogen ervaren dat het een flinke uitdaging is om vanuit het niets een evenement op te zetten. Gelukkig hebben wij ook ontdekt dat wij het niet alleen hoeven te doen en kunnen wij al een tijjed bouwen op een flink aantal partners die in ons geloven. Dit hebben wij altijd erg bijzonder gevonden, maar wij zijn hier vooral ook erg dankbaar voor. Vandaag stellen we jullie dan ook graag (opnieuw) voor aan één van deze partners, namelijk Verwey Vastgoed.

Verwey Vastgoed is al vele jaren actief binnen het gehele segment van vastgoedmanagement actief. Zij zijn een beheer- en managementorganisatie voor vastgoedprojecten, winkels, kantoren, woningen en verenigingen van eigenaren. Verwey Vastgoed werkt onder andere in opdracht van gerenommeerde vastgoedbeleggers, asset managers, corporaties en gemeenten. Dit doen zij in heel Nederland met kantoren in Rotterdam, Maastricht en Amsterdam. Sinds maart hebben zij daarnaast ook een kantoor in Den Haag en hun werkgebied wederom uitgebreid.

Verwey Vastgoed is al enige jaren verbonden aan onze business club en daar zijn wij bijzonder trots op. In 2016 zijn wij ook al eens lang geweest bij Verwey Vastgoed voor een interview met dit mooie bedrijf. Het bijzondere hieraan was dat het één van de eerste video’s was die wij op bezoek bij ons partners opnamen. Wil jij het bedrijf dus beter leren kennen? Bekijk dan eens onderstaande video. Ook kan jij natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van Verwey Vastgoed.

Bezoek de website