Dankzij de inspanningen van het team is onze business club groeiende en mogen wij een flink aantal leuke nieuwe bedrijven verwelkomen. Deze fantastische bedrijven hebben allen aangegeven het gedachtegoed van NNF Sports te ondersteunen. Mede dankzij hun support kunnen wij mooie voetbalevenementen organiseren die verbinden. Wij zijn dus nog zeker niet klaar met het voorstellen van deze prachtige bedrijven. Het bedrijf dat wij vandaag graag in het zonnetje zetten is J. van Dommelen Elektrotechniek, een écht Rotterdams familiebedrijf.

Zeggen wat je doet én doen wat je zegt. Rotterdamser dan dat kan het eigenlijk niet. Dit motto past dan ook perfect bij J. van Dommelen Elektrotechniek. Het bedrijf werd in 1957 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming die zich onderscheidt door kwaliteit en betrouwbaarheid. J. van Dommelen Elektrotechniek is een nuchter bedrijf dat totaaloplossingen op het gebied van elektrotechniek, telematica en beveiliging biedt. Daarnaast zijn zij bovenal loyaal aan hun klanten, partners én medewerkers. Persoonlijke aandacht heeft dan ook altijd hun hoogste prioriteit.

J. van Dommelen Elektrotechniek gelooft in de kracht van samenwerken, delen en verbinden. Daarom zijn wij ook zo ontzettend blij dat zij met ons samen willen werken aan de toekomst. Wij kijken nu al ontzettend uit naar deze samenwerking en kunnen vooral ook niet wachten om hun te verwelkomen op onze aankomende voetbalevenementen. Ben jij op zoek naar meer informatie over J. van Dommelen Elektrotechniek. Neem dan een kijkje op hun website.

Bezoek de website