Van 20 tot en met 22 juli is het tijd voor nieuwe editie van het NNF Summer Camp in Krimpenerwaard. Het is niet helemaal vreemd dat wij voor deze locatie hebben gekozen. Het kamp wordt namelijk georganiseerd op locatie bij v.v. Lekkerkerk. Hier werd één van onze leden, namelijk Ryan Koolwijk, ooit weggeplukt door Excelsior Rotterdam en voor deze club komt hij nu nog steeds uit.

Nadat wij een aantal jaar geleden zijn begonnen met het organiseren van voetbaltoernooien, wilden wij vorig jaar iets vergelijkbaars voor kinderen doen. Dit leidde tot de eerste editie van het Summer Camp Rotterdam op de velden van NOCKralingen. De reacties van de ouders en kinderen waren zo positief dat wij hebben besloten om het Summer Camp Rotterdam een vervolg te geven. Dit jaar is het kamp van 27 t/m 29 juli en ook weer bij NOCKralingen.

Na het succes in Rotterdam waren wij echter ook op zoek naar een nieuwe locatie. Daarom is Ryan in gesprek met zijn oude club en zij waren, net zoals de sportparkbeheerder SVN direct enthousiast. “Het Summer Camp Lekkerkerk is echt een geweldig voetbalfeest met veel toernooivoetbal, veel toernooispelletjes en ontzettend veel prijzen. Het allerbelangrijkste is echter dat ze onderling het echte ‘vriendengevoel’ meemaken zoals wij dat binnen NNF Sports hebben”, aldus Ryan.

Het NNF Summer Camp in Lekkerkerk is voor iedereen. Het maakt dus niet uit of je wel of niet goed kunt voetballen, want het gaat er vooral om dat je als team om de prijzen strijdt”, vervolg Ryan zijn verhaal. “Iedereen is welkom en wij hebben ook extra ons best gedaan om het kamp voor zoveel mogelijk kinderen betaalbaar te maken. Dit is ons gelukt dankzij de overweldigende support van een fantastische groep bedrijven uit onze business club. Hier zijn wij hen ontzettend dankbaar voor. Nu zijn wij druk bezig met de voorbereidingen en we kunnen niet wachten om er een onvergetelijk voetbalavontuur van te maken”.

Deelname aan het NNF Summer Camp in Lekkerkerk kost € 59,99 en op dit moment zijn nog maar 25 van de 60 plekken beschikbaar. Tijdens het NNF Summer Camp spelen de kinderen elke dag mee in het voetbaltoernooi en doen zij met hun team mee aan allerlei toffe voetbalcompetities. Hiermee maken zij elke dag kans op vele prijzen. Ook krijgen zij elke dag een gezonde lunch en ontvangen zij een volledig voetbaltenue die zij na afloop ook nog eens mag houden.

INSCHRIJVEN SUMMER CAMP