De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan het verbinden van een flink aantal leuke bedrijven die met ons willen samenwerken. Dankzij de fantastische support van deze bedrijven, die wij verzamelen in onze business club, kunnen wij de komende tijd leuke voetbalevenementen organiseren. Het bedrijf dat wij vandaag graag in het zonnetje zetten is Nederlof Fish, een betrouwbare, servicegerichte leverancier van uitsluitend de beste kwaliteit vis.

Nederlof Fish is al 40 jaar een begrip in de internationale visindustrie en in deze tijd uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van verse vis in de wereld. Vanuit hun vestigingen in Nederland, Italïe en Kroatië én in samenwerking met hun partners in Griekenland, Spanje, Amerika, Canada, Kroatië, Noorwegen, Kenya, Uganda en Tanzania verzorgen zij dagelijks de verwerking, verpakking en distributie van alle soorten vis.

Om kwaliteit te leveren stelt Nederlof Fish de hoogste eisen aan zichzelf. Voor hen betekent dit dat zij beschikken over specialistische kennis, jarenlange ervaring én investeren in innovatieve vismethoden en conserveringstechnieken om kwaliteit te kunnen blijven leveren. Daarnaast geloven zij dat je moet kunnen vertrouwen op partners en relaties die dezelfde mentaliteit hebben. Wij zijn dan ook erg blij dat wij dit mooie bedrijf binnen boord hebben weten te halen en gaan dan ook binnenkort bij hen langs om meer over Nederlof Fish te ontdekken. Zoals jullie dat van ons gewend zijn, maken wij hier een leuk verslag van. Wil jij hier niet op wachten en ben jij nu al op zoek naar meer informatie over Nederlof Fish? Neem dan alvast een kijkje op hun website.

Bezoek de website