Het is weer tijd om jullie voor te stellen aan één van de mooie bedrijven uit onze business club. Dankzij de fantastische support van deze bedrijven kunnen wij namelijk leuke voetbalevenementen organiseren die mensen bij elkaar brengen. Om die reden zetten wij hen regelmatig in het zonnetje om daarmee ook onze dankbaarheid aan te tonen. Vandaag stellen we jullie dan ook graag voor aan één van de nieuwste bedrijven uit onze business club, namelijk de Emmery Groep.

De Emmery Groep is een gastvrij familiebedrijf wat in de afgelopen 40 jaar is uitgegroeid tot een betrouwbare en gespecialiseerde organisatie met vijf bedrijfsonderdelen. Elk bedrijfsonderdeel van de Emmery Groep heeft zijn eigen specialisme, met glas als centraal uitgangspunt. Hierdoor zorgt de Emmery Groep altijd voor een snelle oplossing, hoe bijzonder, afwijkend of moeilijk de vraag ook is.  Daarnaast staat persoonlijke aandacht altijd voorop en zorgt dit ervoor dat iedereen een welkom gevoel krijgt bij dit prachtige familiebedrijf.

Wij worden er altijd erg vrolijk van als wij een nieuwe partner kunnen verwelkomen bij onze business club. Niet alleen omdat wij ons richten op verbinden, maar vooral ook omdat dit betekent dat wij onze voetbalevenementen, mede dankzij hun support, weer een stapje beter kunnen verzorgen. Wij kijken er dan ook naar uit om de Emmery Groep binnenkort te verwelkomen bij één van onze evenementen. Daarnaast gaan wij binnenkort ook langs bij de Emmery Groep voor een leuk werkbezoek en van dit bezoek zullen wij een verslag delen via de website. Wil jij hier niet op wachten en ben jij nu al op zoek naar meer informatie over de Emmery Groep? Neem dan alvast een kijkje op hun website.

Bezoek de website