Met de aankomende NNF Challenge Sports Cup op zaterdag 16 juni, het NNF Summer Camp van vrijdag 20 t/m zondag 22 juli én het Challenge Sports Summer Camp van vrijdag 27 t/m zondag 29 juli hebben wij drie toffe voetbalevenementen op de kalender staan. Daarom zijn wij op zoek naar leuke vrijwilligers die ons willen helpen om van al deze evenementen een doorslaand succes te maken.

Eén van de belangrijkste spelregels die wij tijdens onze voetbalevenementen hanteren, is dat het onze deelnemers en bezoekers aan niks mag ontbreken. Daarom besteden wij veel aandacht aan de voorbereiding, uitvoering en uitstraling van onze evenementen. Nu zijn wij op zoek naar allerlei soorten vrijwilligers die het leuk vinden om ons hierbij een handje te helpen. Zo zijn wij op zoek naar:

Veldheren
De veldheren zijn verantwoordelijk voor de coördinatie van de wedstrijden tijdens de NNF Challenge Sports Cup. Zij begeleiden de ballenjongens, ondersteunen de scheidsrechters en zorgen ervoor dat de uitslagen tijdig worden doorgegeven aan het wedstrijdsecretariaat. Sluit jij aan als veldheer? Dan ontvang jij van ons een vergoeding en/of een presentje.

Ballenjongen/-meisjes
De ballenjongens/-meisjes zijn verantwoordelijk voor een voorspoedig verloop van de NNF Challenge Sports Cup.  Zij zorgen ervoor dat er altijd voldoende ballen in en rondom het veld zijn én ondersteunen de veldheren bij het begeleiden van de wedstrijden. Sluit jij aan als ballenjongen/-meisje? Dan ontvang jij een regenjack en T-shirt van NNF Sports.

Evenemententeam
Als lid van het evenemententeam werk jij mee aan de organisatie van de NNF Challenge Sports Cup, het NNF Summer Camp en/of Challenge Sports Summer Camp. Zo werk jij mee aan de opbouw van de evenementen en wordt jij aan de hand van jouw persoonlijke voorkeur en kwaliteit ingezet op taken die bij je passen. Sluit jij aan bij ons evenemententeam? Dan ontvang jij van ons een vergoeding en/of een presentje.

Coaches
Als coach ben jij tijdens het NNF Summer Camp en/of het Challenge Sports Summer Camp de enthousiaste begeleider van een leuke groep kinderen. Jij krijgt aan het begin van de dag een team aangewezen, coacht jij hen tijdens het toernooi, stimuleert hen om samen te werken én daagt ze uit om goede prestaties te behalen. Sluit jij als coach? Dan ontvang jij van een snapback, polo en regenjack van NNF Sports.

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan één van onze voetbalevenementen? Heb jij net zoals ons een passie voor organiseren en/of met het werken van kinderen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij NNF Sports via onderstaand formulier. Wij nemen dan binnen maximaal twee (werk)dagen contact met jou op.

Aanmelden als vrijwilliger