Dankzij de fantastische support van de bedrijven uit onze business club kunnen wij elk jaar weer voetbalevenementen organiseren die mensen bij elkaar brengen. Dat is één van de redenen dat wij het belangrijk vinden om deze bedrijven regelmatig in het zonnetje te zetten. Vandaag stellen we jullie graag voor aan één van de nieuwste bedrijven uit onze business club, namelijk Toyota010.

Toyota010 is de grootste Toyotadealer in Rotterdam en omstreken met een uitgebreid auto assortiment. Als autobedrijf met een kwalitatief hoge standaard bieden zij een one-stop-shopping formule voor mobiliteit in de breedste zin van het woord. Daarnaast richt Toyota010 zich op het blijvend ontwikkelen van mobiliteitsproducten die voldoen aan de continue veranderende vraag uit de markt. Voor Toyota010 is dan ook geen brug te ver.

Wij zijn ontzettend blij dat Toyota010 ervoor heeft gekozen om de samenwerking met NNF Sports aan te gaan. Mede dankzij hun support kunnen wij deze zomer namelijk een fantastisch voetbalkamp organiseren voor onze jongste voetballiefhebbers. Dat betekent natuurlijk ook dat wij binnenkort langsgaan bij Toyota010 om nog meer over onze nieuwste partner te weten te komen. Hier maken wij ook weer een mooi verslag van dat wij binnenkort met jullie delen. Wil jij hier niet op wachten en ben jij nu al op zoek naar meer informatie over Toyota010? Neem dan alvast een kijkje op hun website.

Bezoek de website