Met mooie namen als de NNF Challenge Sports Cup en het Challenge Sports Summer Camp hebben we het nieuws natuurlijk al een tijdje weggegeven. Het zal dan ook niemand verbazen dat onze samenwerking met Challenge Sports een vervolg heeft gekregen. Ook in 2018 zijn zij de naamdrager van de 4e editie van de NNF Cup én de 2e editie van het Summer Camp in Rotterdam.

De samenwerking met Challenge Sports is zowel ons als hen goed gevallen. Vanaf het begin zijn wij beiden nieuwsgierig naar elkaar geweest en naar de resultaten die wij wilden behalen. Zo hadden wij al meerdere geslaagde edities van de NNF Cup georganiseerd, maar stond het Challenge Sports Summer Camp nog in de kinderschoenen. Ondanks dat dit wat gezonde spanning met zich meebracht, kunnen wij terugkijken op een meer dan geslaagde editie van zowel het Challenge Sports Summer Camp als de NNF Challenge Sports Cup.

Challenge Sports heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten en was veelvuldig in het nieuws. Zo waren zij eind vorig jaar in de uitzending bij RTL Late Night en besteedde ook vele andere media aandacht aan hun indrukwekkende trackrecord. Challenge Sports bestaat dit jaar namelijk 25 jaar en heeft duizenden Rotterdamse jongeren van een uitkering naar school of werk geholpen. Zij zijn mede zo succesvol omdat zij werken met een zorgvuldig samengesteld team dat handelt vanuit een gedeelde passie, namelijk een succesvolle toekomst beschikbaar maken voor iedereen. Het team van Challenge Sports bestaat dan ook uit coaches, ervaringsdeskundigen, bekende Nederlanders, topsporters en andere rolmodellen die van betekenis willen zijn voor jongeren.

Vorig jaar gingen wij al eens op bezoek bij Challenge Sports. Nieuwsgierig naar hoe dit eraan toe ging? Bekijk dan eens onderstaande video. Daarnaast gaan wij natuurlijk ook dit jaar weer langs en maken wij hier een leuk verslag van. Wil jij hier niet op wachten en ben jij nu al op zoek naar meer informatie over Challenge Sports? Neem dan alvast een kijkje op hun website.

Bezoek de website