Dankzij de fantastische support van de bedrijven uit onze business club kunnen wij elk jaar weer voetbalevenementen organiseren die mensen verbinden. Dat is één van de redenen dat wij het belangrijk vinden om deze bedrijven regelmatig in het zonnetje te zetten. Vandaag stellen we jullie dan ook graag voor aan één van de nieuwste bedrijven uit onze business club, namelijk ARBO Rotterdam.

ARBO Rotterdam is een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van veiligheid (Arbo), kwaliteit en milieu. Zij adviseren een grote hoeveelheid bedrijven over alle veiligheids-, milieu- en kwaliteitskwesties binnen hun organisatie en hebben de beschikking over een breed scala aan opleidingen. Deze verzorgen zij al geruime tijd naar volle tevredenheid voor het personeel uit hun klantenbestand.

ARBO Rotterdam staat erom bekend midden in de samenleving te staan en heeft een actief sponsorbeleid. Zo zijn zij al jarenlang trouwe supporter én official sponsor van Sparta Rotterdam, maar ondersteunen zij vele andere initiatieven die passen bij hun organisatie en identiteit. Dat is één van de redenen dat wij ontzettend trots zijn dat wij hen mogen verwelkomen als partner van NNF Sports. Daarom gaan wij ook binnenkort langs bij ARBO Rotterdam en maken wij hier, zoals jullie dat van ons gewend zijn, een verslag van. Ben jij nu al op zoek naar meer informatie over ARBO Rotterdam? Neem dan alvast een kijkje op hun website.

Bezoek de website