Dankzij de fantastische support van de bedrijven uit onze business club kunnen wij elk jaar weer voetbalevenementen organiseren die mensen bij elkaar brengen. Dat is één van de redenen dat wij het belangrijk vinden om deze bedrijven regelmatig in het zonnetje te zetten. De komende periode gaan wij jullie dan ook voorstellen aan de bedrijven uit onze business club. Deze keer is het de beurt aan de A. de Jong Groep, een familie bedrijf gespecialiseerd in milieu- en energietechnologie.

De A. de Jong Groep bestaat uit vijf werkmaatschappijen die zijn gespecialiseerd in twee productgroepen, namelijk gebouwgebonden klimaatinstallaties voor een comfortabel werk-/leefklimaat en industriële brandersystemen voor verbrandingsgerelateerde vraagstukken. Omdat milieu- en energietechnologie nauw samen hangen met duurzaamheid, is de missie van de A. de Jong Groep om met behulp van de ontwikkeling en inzet van veilige, schone en efficiënte toepassingen van klimaat-, energie- en brandersystemen duurzaam om te gaan met onze leefomgeving. De producten dragen dan ook zoveel mogelijk bij aan het verlagen van het energieverbruik en emissies en het behalen van een zo hoog mogelijk rendement op het hoogste niveau van dienstverlening.

Wij zijn ontzettend trots dat wij ook dit jaar weer kunnen rekenen op de support van de A. de Jong Groep. Binnenkort gaan wij dan ook langs bij dit mooie bedrijf en delen wij na afloop een verslag van ons bezoekje aan de A. de Jong Groep. Ben jij nu al op zoek naar meer informatie over de A. de Jong Groep? Bekijk dan eens de onderstaande van het bedrijf. Ook kan je natuurlijk altijd een kijkje nemen op hun website.

Bezoek de website