Van 20 t/m 22 juli organiseren wij het NNF Summer Camp bij v.v. Lekkerkerk. Tijdens dit driedaagse voetbalkamp, voor jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar, staat toernooivoetbal constant centraal. Ook zijn er uitdagende voetbalcompetities en kan jij elke dag prijzen winnen.

Tijdens het NNF Summer Camp spelen we elke dag om de prijzen tijdens het voetbaltoernooi. Aan het begin van de dag ontdek jij bij welke andere spelers jij in een team zit. Samen nemen jullie het op tegen andere teams en strijden jullie, samen met onze enthousiaste coaches, om de toernooiwinst, doen jullie aan uitdagende voetbalcompetities en maken jullie hiermee kans op fantastische prijzen. Daarnaast doen wij elke ons uiterste best om alle kinderen in het zonnetje te zetten. Dit doen wij bijvoorbeeld met onze foto- en videograven die foto’s maken van de kinderen én hen interviewen. Ook wordt elke dag feestelijk afgesloten met een leuke ceremonie. Op dit moment worden alle teams, die in de prijzen zijn gevallen, in het zonnetje gezet tijdens de dagelijkse prijsuitreiking.

Dankzij onze fantastische businessclub kost deelname slechts € 59,99. Jij speelt dus drie dagen lang toernooivoetbal en doet mee aan toffe voetbalcompetities. Hierdoor maak je elke dag kans op hele vette prijzen. Daarnaast krijg jij elke dag een uitgebreide lunch, water en gezonde fruitsnacks. Oók ontvang jij een volledig NNF Sports voetbaltenue die je na afloop van het voetbalkamp ook nog eens mag houden.

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het NNF Summer Camp.

Inschrijven