Op zaterdag 16 juni 2018 is het tijd voor de 4e editie van de NNF Challenge Sports Cup en ook dit jaar wordt het toernooi georganiseerd bij CVV Zwervers. Ook dit jaar beloofd het weer een fantastisch voetbalfeest te worden met goed voetbal en veel gezelligheid in een sportieve sfeer.

De afgelopen jaren is de NNF Challenge Sports Cup uitgegroeid tot één van de grootste voetbaltoernooien van Nederland met een sterk deelnemersveld. Ook dit jaar verwachten wij dan ook weer veel spelers uit de top van het Nederlandse amateurvoetbal en voetballers uit de de Eredivisie, Jupiler League en buitenlandse (top)competities. Tegelijkertijd is dit geen vereiste. Iedereen kan zich namelijk inschrijven voor ons voetbalfestival waarin prestatie, plezier, respect en fair play hand-in-hand gaan.

In 2018 biedt de de NNF Challenge Sports Cup ruimte aan maximaal 30 (vrienden)teams. Zij strijden om de felbegeerde NNF Challenge Sports Cup én de hoofdprijs van € 500,-. Ook ontvangt de winnaar een gratis inschrijving zodat zij hun titel kunnen komen verdedigen. Ook zijn er (geld)prijzen voor de verliezend finalist (€ 200,-), de winnaar van de kleine finale (€ 100,-), de beste spelers, de topscoorder, de beste scheidsrechter én is er een sportiviteitsprijs. Ook zij ontvangen een gratis inschrijving voor de volgende editie van het toernooi.

Heb jij dus het beste (vrienden)team van Nederland? Wacht dan geen moment langer en schrijf je vandaag nog in voor de NNF Challenge Sports Cup. Wacht hier niet te lang mee, want het voetbaltoernooi is elk jaar vroegtijdig uitverkocht. Zorg er dus voor dat jij op tijd jouw plekje reserveert.

Inschrijven