Vandaag is het precies één maand geleden dat wij met z’n allen een fantastische editie van de NNF Challenge Sports Cup hebben meegemaakt bij CVV Zwervers. Ondanks dat wij momenteel druk bezig zijn met de voorbereidingen op het Challenge Sports Summer Camp, blikken we met dit sfeerverslag graag terug op deze mooie dag.

De 3e edtie van het toernooi is gewonnen door de mannen van Amsterdamse West-Side, het team van Orry Stoc Promes. Zij versloegen in de finale Sporting Rotterdam, het team van Kenneth Klaverweide, en gingen ervandoor met de wisselbeker. In het sfeerverslag vind je dan ook een interview met Nigel Hasselbaink en Jerghinio Sahadewsing, beiden uitkomend voor de mannen van West-Side.

Van 28 tot en met 30 juli staat het volgende zomerevenement voor de deur, namelijk het Challenge Sports Summer Camp bij NOC Kralingen. Tijdens dit voetbalkamp, staat net zoals tijdens de NNF Challenge Sports Cup, toernooivoetbal centraal. Deze keer richten wij ons echter op jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Nieuwsgierig? Neem dan zeker even een kijkje op www.nnfsummercamp.nl.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste evenementen van NNF Sports? Neem dan ook zeker even een momentje om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ook kan je ons natuurlijk volgen via onze social media kanalen.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF NNF SPORTS