Challenge Sports is in 1993 opgericht en is één van de meest succesvolste re-integratiebedrijven in Rotterdam. De afgelopen jaren lieten zij honderden werklozen uit de uitkering stromen naar school of werk. Hiermee helpen zij de gemeente Rotterdam miljoenen besparen aan uitkeringen. 

In 2017 zijn wij de samenwerking aangegaan met Challenge SportsZij worden in 2017 naamdrager van zowel de NNF Cup als het aankomende zomerkamp voor jonge voetballiefhebbers. In 2017 wordt de NNF Cup dan ook omgedoopt in de NNF Challenge Sports Cup. Natuurlijk kon een bezoek aan dit prachtige bedrijf dan ook niet achterwege blijven. Ben jij dus nieuwsgierig naar Challenge Sports en waarom zij hebben besloten om de samenwerking met ons aan te gaan. Check dan snel onderstaande video  voor een leuke sfeerimpressie.