Heb jij al gezien dat Andrew tijdens zijn bezoek aan Albert Heijn de Koperwiek​ een pak slaag krijgt met hooghouden? We kunnen alvast verklappen dat dit op een bijzondere manier gebeurt. Check dus snel de video voor één van onze laatste partnerimpressies.

Met meer dan 850 winkels in Nederland is Albert Heijn​ nooit ver weg. Om die reden staan zij graag dicht in de buurt en zijn zij maatschappelijk betrokken. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat zij ook dit jaar weer de heerlijke lunchpakketten tijdens de NNF Challenge Sports Cup​ verzorgen.

Wist jij daarnaast dat zij ook hoofdsponsor zijn van de Erasmus MC – Tour de Rotterdam én dat wij op zaterdag 24 juni meefietsen in de strijd tegen MS? Lijkt het jou leuk om mee te doen? Meld je dan vandaag nog aan via www.tourderotterdam.nl. Wij hopen namelijk dat jij erbij bent.